Az elmúlt hetekben, a nyári kánikula az arcbőrünket is kicsit megviselte, így fokozott figyelmet érdemel a nyárvégi, ősz eleji ápolás is. A megfelelő fényvédelem mellett azonban ne feledkezzünk meg a gondos tisztításról, tonizálásról sem. Ilyenkor, évszakváltás idején pedig még a szokottnál is körültekintőbben érdemes kozmetikumokat választanunk.

A sós tengervíz, a strandok klóros medencéjének vize, az erős napfény mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az arcbőrünk fakó, színtelen legyen. A pórusok könnyebben eltömítődnek, a zsírosodásra hajlamos bőr még fényesebb lesz, a száraz bőr pedig még jobban húzódik. 

A szakember tanácsa 

A nyári napozások elmúltával mindenképpen érdemes ellátogatnunk a La Perla Szépségszalonba, ahol szakember megvizsgálja a bőrünket. Az esetleges problémákat és az azokra való megoldásokat is átbeszéljük. 

Szabadulj meg a fakó bőrtől! 

A nyár végi időszak a professzionális hámlasztás számára kedvez. Ilyenkor a napsütés már nem olyan intenzív, az új bőr nem károsodik. Az Oxy Jet peeling segít fakó arcbőrünket új életre kelteni, valamint előkészíti a tápláló összetevők hatékonyabb felszívódását. A kémiai hámlasztás azok számára lett kifejlesztve, akik szeretnének a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken javítani. Az eljárás a bőr felső rétegének eltávolításával kontrollált sebgyógyulást indít be, így megújulásra, regenerációra készteti a bőrt. 

Mély infúzió 

Segít a tápláló hatóanyagokat a bőr mély rétegeibe juttatni.

Mélyhidratálás 

A kor előrehaladtával csökken a szervezetben a hyaluronsav termelése. A bőrtípusnak megfelelő krémek hatékony segítséget nyújtanak a bőrápolásban, ugyanakkor a bőr mélységében történő hidratációját nem tudják megvalósítani. Ezt a hatást csak közvetlenül a bőrbe juttatott hyaluronsavval érhetjük el. 

OctoLine Oxygen kezelés 

Ez a kezelés egy hatalmas oxygén fröccs a bőrödnek. Felfrissül, üde és feszes lesz majd az egész arcod. A számodra megfelelő a kezelés, ha sápadt, fakó a bőröd, esetleg rugalmasságát vesztette vagy szeretnél egy igazán frissítő hatású arckezelést. 

OctoLine Lifting kezelés 

Az OctoLine Lifting kezelés hatására az arckontúr megemelkedik, rugalmasabb és feszesebb lesz. Az Y kezelőfej segítségével egy arcizomtornát végzek, melynek eredményeképpen a bőröd feszesebbé válik. Neked való a kezelés, ha laza kötőszövet, megereszkedett bőröd van. 

OctoLine Anti-aging kezelés 

Az öregedés tüneteinek megjelenése nem mindig életkor függő. Érdemes időben elkezdeni a felkészülést annak, akinek esetleg nagyon vékony a bőre, nem annyira feszes vagy nagyon száraz. Az OctoLine Anti-aging kezeléssel egy hatalmas hatóanyag bombát juttatok ultrahang segítségével a bőrödbe. És nem csak az arcod, hanem a szem környékét is megdolgozzuk majd. Neked való a kezelés, ha szeretnéd a ráncokat megelőzni, egyenletes szép bőrt szeretnél. 

OctoLine No-akne kezelés 

A gyulladások, pattanások sokszor fájdalmasak és lelkileg is megviselik azt, aki ilyen problémával küzd. Sokszor a probléma gyökere a nem megfelő tisztításban van. Az OctoLine No-akne kezeléssel alaposan és mélyen megtisztítható a bőr, az oxygén pedig segíti a gyógyulási folyamatokat. Megfelelő otthoni ápolással kiegészítve megoldás kínál erre a problémára. 

OctoLine Rozacea kezelés 

A rozacea általában bőrérzékenységgel párosul, ezért nagyon gyengéd kezelést igényel. A rozacea kezelés célja a pirosság csökkentése, az érfalak megerősítése és a nyugtatás. Erre a típusú bőrre nagyon jó hatással van az oxygén. A hs pára lenyugtatja a piros bőrt, érintés és irritáció nélkül juttat hatóanyagokat a bőrbe.

Kérd bátran a tanácsom. Fordulj hozzám bizalommal! Időpontot egyeztethesz a 70/319-5686-os telefonszámon.