Hydra Beauty

Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményeket érhetünk el. Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért. Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet. A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazva tökéletes minőségű hámlasztást, bőrtisztítást végezhetünk. Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált speciális tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végez. A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

Technológia

A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz.

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

  Kezelés menete

  Először tejsavval eltávolítom kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.
  Ezután egy intenzív T-zóna kezelés következik, amelynek során szalicilsavval eltávolítom az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Ez a folyamat nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

  Végül a hidratálással és a tápanyag-bevitellel zárul a folyamat, amikor is az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

  Alkalmazási területek

  • bőrtisztítás
  • pórustisztítás
  • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
  • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
  • bőrtextúra javítása
  • hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió)
  • hatóanyagbevitel

  bőrtisztítás
  pórustisztítás
  elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
  bőrlégzés és vérkeringés fokozása
  bőrtextúra javítása
  hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió)
  hatóanyagbevitel

  3 lépéses rendszer

  1. lépés – kíméletes tisztítás
  2. lépés – intenzív T-zóna kezelés
  3. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel