Sminktetoválás

Kiknek ajánljuk?

  • Akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének,
  • Ha fárasztó és unalmas a mindennapi sminkelés, és a napközbeni korrigálás,
  • Ha a megromlott látás miatt nehézkes a smink elkészítése,
  • Sportolás közben,
  • Aki a hagyományos smink alapanyagokra allergiás

A tetoválás után vékony varrat képzodik, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről. A sminktetoválást követően  4-5 hét múlva lehet elvégezni az esetleges korrekciókat.

Tartós sminkkel elérhető előnyök

  • időmegtakarítás,
  • pénzmegtakarítás,
  • természetes adottságok kiemelése

Szemöldöktetoválás fajtái

Szálazott szemöldök tetoválás

Hiányos szőrszálak esetén sűríteni tudjuk a szemöldököt, így természetes marad.

Teljes satír

A szőrszálak teljes hiányánál alkalmazzuk ezt a technikát.

A szemöldöktetováláshoz általában a barna színeket használjuk, ennek rengeteg variációja, árnyalata van. A bőrszínhez és a hajszínhez mindig a legmegfelelőbbet választjuk ki közösen. A sminktetoválás elkészítésétől függően 2-2,5 órán át tart. A sminktetoválás kb. 3 év alatt halványodik el, ellentétben a hagyományos tetoválással, ami a bőr legmélyebb rétegeibe is eljut, így soha nem kopik ki.  Az általunk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezzük, és mindvégig gumikesztyűben dolgozunk.

Púderes szemöldök tetoválás

A Soft Powder vagy más néven púderes tetoválás tulajdonképpen hasonló, mint a klasszikus szemöldök satírozás, viszont jóval lágyabb, finomabb formában készül. Ahogy a neve is utal rá gyógyulást követően egy púderes, sminkelt hatást kelt, amit finom színátmenettel érünk el, bevésett kontúrok nélkül.

Szemhéjtetoválás fajtái

Felső kontúr

Szempilla sűrítés világos szempillák esetén sötétebbé tehető a szem, de mégsem látható erőteljes kontúrvonal.

Füstös szemhéj tetoválás
A füstös szem az egyik legkedveltebb szemhéj smink, és a tetoválásnak köszönhetően mindig tökéletes marad, a hétköznapokra is remek választás.
Butterfly szemhéj satír
Látványos szemhéjsatírozás, finom, lágy színátmenetekkel, mely akár 8 színnel és magas színvonalú kivitelezésben is készülhet. Aki ilyet visel annak a továbbiakban legfeljebb szempillaspirált kell használnia. Különleges és kényelmes.
Alsó kontúr

Kicsinyíteni lehet a szemeidet a megfelelő kontúr hosszal, vagy füstös elmosódott hatás is lehet vele kelteni.

Szájtetoválás fajtái

Szájtetoválás - Fél satír

A félsatíros szájtetoválás egy olyan technika, melynél készítünk egy kontúrvonalat, majd nagyjából az ajkak feléig kisatírozzuk a szájat. A satírozást úgy végezzük, hogy az eredmény természetes legyen.

Szájtetoválás - Teljes satír

A száj teljes felülete satírozva van, ezért használható a leghalványabbtól a legerősebb színig bármilyen árnyalat. Vékony ajkúaknak ez az ideális, mert nagyobb hangsúlyt kap az ajak a teljes színhatástól. Teltebb színnel a sminkelt, rúzsozott hatásra vágyóknak is ideális.

Galéria