OctoLine2

A dermatokozmetikai kezelések géniusza

Sokoldalúságával messze túlmutat a hagyományos kozmetikai kezelő berendezésekkel szemben támasztott igényeken.

Alkalmazási lehetőségek: ránccsökkentés, akné kezelés, rosacea kezelés, sötét karikák kezelése, cellulitkezelés, tisztítás, hámlasztás, lifting, vitamin bevitel, pozitív iontoforézis, negatív iontoforézis, ionos vitaminbevitel, iontolifting

A bőr idővel elveszíti a rugalmasságát, csökken a hidratáltsága és a sejtek vitalitása. A sejtregeneráció és a sejtnövekedés alapja a víz és az oxigén. Az OctoLine Oxy Jet Peelingjében az oxigén és a vízpermet szuperszonikus sebességgel (200m/s!) érkezik, a bőr mély rétegeibe penetrál, ezáltal növelve a bőr természetes rugalmasságát. Már egyetlen kezelés után azonnali fejlődés látható. A funkció további előnye, hogy az invazív beavatkozások utáni gyógyulási folyamatot képes felgyorsítani.

Ultrahang

A Sono ultrahangos spatula egy multifunkcionális ultrahangos eszköz, amely ultrahangos peelinggel, ultrahangos masszázzsal és hatóanyag bevitellel dolgozik.

Az ultrahangos kezelés hatásai: 

  • növeli a bőr rugalmasságát, javítja a bőrtónust
  • elhalványítja a hegeket
  • serkenti a kollagén és elasztin termelést
  • fokozza a mikrokeringést

Az ultrahang frekvencián rezgő speciális fém spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. Az eredmény, a tisztább és bársonyosabb bőr, azonnal tapasztalható. Az eljárás minden bőrtípuson, még érzékeny bőrön is alkalmazható.

Iontoforézis

Iontoforézissel az aktív hatóanyagok tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint a krémek általi bevitel esetében. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozza. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejt metabolizmust, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

A kezelések eredményei:

Rögtön egy kezelés után láthatóan megújult, hidratált, sima, friss és tiszta lesz az arcbőr. A kezeléseket egy hónapban 2-3 alkalommal, sorozatban végezhetjük.

Sonoforzis

A spatula formájú kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg az arcbőrt. A kezelőfej olyan hatékony, hogy rendszeres használattal még a mitesszereket is gyönyörűen eltávolíthatjuk, nyomkodás és fájdalom nélkül. Mint egy varázslat: ha megfordítjuk a spatulát, a finom ultrahang rezgések a bőr mély rétegeibe juttatják az alkalmazott kozmetikum aktív hatóanyagait.

Iontoforzis

Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatóanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine 2 iontoforézis kezelőfejei változatos formájuknak köszönhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyéki bőrt is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni.

Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, s láthatóan halványulnak a ráncok.

Ultrahangos hatóanyag bevitel

A hatóanyagok az ultrahang kezelőfej által keltett finom rezgésekkel jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A speciálisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk látni a hatóanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, és amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni.

OxySpray

A hölgyek egyik nagy kedvence az OxySpray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az OxySprayt általában a kezelés utolsó fázisban alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.

Hajdúsítás

Nagyon sok hölgy számára a haj legalább olyan fontos részét képezi a megjelenésnek, mint az arc. Az OctoLine 2 legtöbb kezelőfejét akár a hajas fejbőrön is alkalmazhatjuk, így el tudjuk távoltani a korpás vagy zsíros lerakódásokat, meg tudjuk tisztítani a fejbőrt, s a mikrokeringés fokozódásával a szőrtüszőket is stimulálhatjuk a dúsabb és erősebb hajkorona érdekben. Octoline-nal fokozottan jutnak be a fejbőrbe azok az ápolást erősítő hatóanyagok, amiknek kézi masszírozással csak egy része szívódik fel.