Tű nélküli mezoterápiás arckezelés

A szépségért már szenvedni sem kell?

Hányszor hallottuk már ezt a mondatot “A szépségért meg kell szenvedni!”!

Hol van már az az idő, amikor egy szépségkúra merő szenvedés volt? /na, jó itt van mondjuk a szőrtelenítés, ami valljuk be nem álmaink netovábbja!/ Számtalan arckrém, kozmetikai beavatkozás, “szépségtabbletta” igéri az örök fiatalságot.

Biztosan felmerült már Benned is, léteznek olyan kezelések, anyagok, amelyekkel belülről táplálhatjuk bőrünket?

Nos, a megoldás, a tű nélküli mezoterápia!

Már az elnevezés is megnyugtató, “tű nélküli”! Valljuk be, a tű szó hallatán, sokunkban az első gondolat a félelem.

Mi a mezoterápia?

Legpontosabb definíciója így szól: intradermális /bőr rétegei közötti/ mikroinjekciós kezelések sorozata. De mi van, ha a vendégnek tűfóbiája van? Erre megoldás a tű nélkül mezoterápia.Gyors, látványos eredményt ad!

Hogyan működik ez az eljárás, mi a lényege?

Az elektroporézis elvén működő készülék segítségével, hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analítikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe, illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos mezoterápiás kezeléssel. A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok -az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) nyitott. szúrcsatornákhoz hasonló –szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, megnyílnak a sejtmembránokban az aquagén csatornák. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül!) egyedülállóan hatékony módon penetrál (felszívódik) a bőrbe.

Csak analítikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett (ugyanúgy, mint az injekciós kezelések esetén), amelyek semmilyen fölösleges adalékot nem tartalmaznak. A bőrnek egyébként sincs egyáltalán semmi szüksége a hagyományos kozmetikumokban található konzerváló szerekre.