Rádiófrekvenciás arckezelés

Gyors és biztos eredmények

Gyors és biztos eredményeket, mindeddig elérhetetlen feszességet nyújt tökéletes biztonság mellett.A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. Az emberi fiziológiát kutató tudósok munkájuk során részletesen feltérképezték a rádiófrekvenciás áram emberi szervezetre gyakorolt hatásait. Rájöttek, hogy megfelelő frekvenciák és energiaintenzitások alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre.

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik.

Eredmény

Kisimítja a ráncokat és a mimikai vonalakat, megszünteti a petyhüdtségét, javítja a bőr állagát, feszesebbé és rugalmasabbá teszi, így visszaadja az arc eredeti formáját.

Alkalmazási területek:

  • acne utáni hegek kezelése,
  • dekoltázs és mell, valamint nyaki területek ránctalanítására,
  • felkarok logó, petyhüdt bőrére (lepkeszárny) feszesítésére,
  • szürkésen elszíneződött, fáradt, sápadt, élettelen, fénytelen bőrre.

Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy aktiválja a kollagén termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával, illetve eredeti állapotukba való visszarendeződéssel lifting hatást érünk el. Teljesen megújítja a bőr textúráját.